Afronding bij de Kromhout Kazerne

Betrekt uw medewerkers bij uw huisvestingsproject

Afronding bij de Kromhout Kazerne

Donderdag 22 december was het de laatste dag van mijn eerste klus. Natuurlijk hebben we dit einde niet stilletjes voorbij laten gaan. Ik heb genoten van het tea en van het werk. En ik ben trots op het resultaat van mijn eerste eigen opdracht als Stonecamp Consultancy. Iedereen bij de Kromhout, de partners en bij Arrange Group bedankt en tot in 2018!

Vier je successen!

Met een persoonlijk kadootje voor alle directe collega’s en wat lekkers voor de vele mensen waarmee ik heb samengewerkt. Want dat verdienen ze allemaal. Na 8 volle maanden gebikkeld, geleerd en gelachen te hebben was het tijd voor wat nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *